Gastvrouw

Bent u op zoek naar een bedrijf dat de beveiliging voor bedrijven regelt en waar u uw sleutels in veilige handen kunt leggen? U bent op de juiste website beland! Receptie & Hospitality regelt alles voor u op het gebied van beveiliging, of het nu gaat om sleutelbeheer of het inzetten van een gastvrouw aan de receptie. We bieden u optimale beveiliging met behulp van representatieve, goed opgeleide medewerkers, zodat u ’s avonds met een gerust hart in slaap kunt vallen. Benieuwd naar het totaalplaatje of heeft u uw keuze al gemaakt? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op!

Beveilig uw pand met een goede gastvrouw!

Met Receptie & Hospitality hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over de beveiliging van uw pand, want wij regelen alles voor u, van de algemene veiligheid en het toezicht houden tot het verrichten van controles en het afhandelen van alarmmeldingen. We kunnen u zelfs een visitekaartje voor uw bedrijf geven, namelijk een gastvrouw, die het eerste aanspreekpunt voor de mensen is en bovendien de telefooncentrale bedient en administratieve taken uitvoert. De gastvrouw heeft niet alleen haar diploma beveiliging, maar daarnaast ook BHV en VCA en staat er dus niet alleen om uw pand te beveiligen, maar ook om de mensen te helpen. Kortom: Een gastvrouw is eigenlijk onmisbaar. Onze medewerkers zijn allemaal betrouwbaar, zelfstandig, stressbestendig, vriendelijk, behulpzaam en loyaal, ze staan altijd klaar en weten wanneer ze in actie moeten komen. En wanneer ze in actie komen, wordt alles tot in de puntjes voor u geregeld.

Veelzijdigheid van een gastvrouw

Naast administratieve taken kan een gastvrouw ook openings- en sluitronden van het pand doen, surveillance en personeelsbegeleiding. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken, want met een gastvrouw is de beveiliging van uw pand in goede en vriendelijke handen. Wilt u meer weten over deze of andere diensten? Laat het ons weten, we bespreken het graag verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *